Publicatie in blad Nijmegen Business (maart 2017): Brand.

Eén van de ergste dingen die een bedrijf kan overkomen. Allereerst vanwege het gevaar dat je medewerkers en gasten lopen. Ten tweede vanwege de enorme financiële gevolgen. Veel ondernemingen die door brand worden getroffen, komen dit niet meer te boven, hoe goed ze ook verzekerd zijn. De inspecteurs van Elektra Inspectie maken brandrisico's zichtbaar in relatie tot elektrotechnische installaties en geven onafhankelijk, betrouwbaar en helder advies over wat je kunt verbeteren. Een belangrijke stap in het voorkomen van brand.

Bekijk het volledige artikel

Publicatie in blad InZaken (oktober 2016) Land van Cuijk & Noord-Limburg

In onze regio, Oost-Brabant en Noord-Limburg, staan veel kassen, met onder hun glazen dak gewassen ter waarde van tienduizenden tot zelfs miljoenen euro's. Een kleine brand kan grote gevolgen hebben en is meestal funest voor alles wat er groeit, ook vanwege de bijkomende rook- en waterschade. Een combinatie van stof, vuil en de warmte van elektriciteit kan brand veroorzaken.

Bekijk het volledige artikel

Publicatie in blad InZaken, Land van Cuijk & Noord-Limburg

We weten allemaal wat een gebrekkige elektrotechnische installatie betekent: storing. Of erger nog: brand. Door middel van preventief onderhoud is het mogelijk om risico's te zien voordat ze écht zichtbaar zijn. Met een NEN 3140-inspectie, eventueel aangevuld met een thermografisch (infrarood) onderzoek, worden gebreken feilloos aan het licht gebracht.

Bekijk het volledige artikel

Waarom kiest men voor Thermografisch Adviesbureau BV?

Steeds meer bedrijven kloppen bij Thermografisch Adviesbureau BV aan voor onafhankelijke thermografische en E-Inspecties. Dat is niet voor niets, want Rob Huting en Ralf Grispen, eigenaren van Thermografisch Adviesbureau BV, hebben al 20 jaar ervaring op het gebied van inspecties. "Het is een duidelijke trend om een onafhankelijke partij in te schakelen voor de uitvoering van thermografische en E-Inspecties", vertelt Rob Huting. "Van kleine, lokale tot grote, internationale bedrijven uit allerlei sectoren.

Bekijk het volledige artikel

Sponsoring 

Thermografisch Adviesbureau BV sponsort het Inspectiecongres. De vierde editie van het inspectiecongres vindt plaats op 25 november 2015. Het thema is: 'Inspecteren in 2020'. Een informatieve dag voor iedereen die zich (direct of indirect) bezighoudt met de inspectie van elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Gezaghebbende sprekers brengen u op de hoogte van relevante ontwikkelingen en trends.
Zien we u ook?